Yrityksille

Työhyvinvointi

Miksi panostaa työhyvinvointiin? Yksi sairaspoissaolo-päivä maksaa työnantajalle vähintään 350€. Sairauspoissaolojen väheneminen on yritykselle merkittävä kustannussäästö. Palautumisen ja unen laadun paraneminen parantaa työssä tuottavuutta merkittävästi. Työhyvinvointi myös sitouttaa työntekijän paremmin työpaikkaan.

Hyvin suunnitellut ja toteutetut työhyvinvointia lisäävät toimenpiteet voivat olla taloudellisesti hyvin kannattavia. Saatu hyöty on tutkimusten mukaan keskimäärin kuusinkertainen panostuksiin nähden. Yksi työhyvinvointiin sijoitettu euro tuo siis kuusi euroa takaisin.” 
– Työterveyslaitos

Palvelut

Ravintoluennot

Kuinka ruokavaliolla ja ravintoon liittyvillä valinnoilla voi vaikuttaa energiatasoihin, työssä jaksamiseen, palautumiseen ja vastustuskykyyn. Kattava läpileikkaus kuinka tehdä hyviä arjen valintoja lautaselle.

Luentojen kesto 45-120 min. Puolen päivän ja koko päivän luentosetit myös mahdollisia TYHY- tai TYKY-päivän ohjelmaksi.

 • Suosittuja luentoaiheita:
  • Enemmän energisyyttä elämään
  • Miten valita oikein ruokaviidakossa
  • Suolisto – aivot yhteys
  • Kuinka tuen vastustuskykyä ruokavaliolla.
  • Hyvinvoinnin Alkemisti – biohakkerointia arjessa

Luennot voidaan toteuttaa livenä tai zoom-ympäristössä. Hinta kestosta, sijainnista ja toteutustavasta riippuen 450 – 2200 euroa + alv 24%. Kysy tarkempaa tarjousta sähköpostitse.

Ruoka-workshopit

Olisiko iltapäiväkahville ja -pullalle olemassa parempaa vaihtoehtoa? Miten terveellisesti täyttää ravitsemukselliset tarpeet? Workshop jonka aikana luodaan yhdessä herkullinen ateria joka nautitaan sitten yhdessä keskustellen.

 • Workshopissa valmistetaan yhdessä teeman mukaisesti vähintään 3 ruokalajin ateria.
 • Teemavaihtoehdot: Kasvis / ketogeeninen / urheilijan / painonhallinta / raakaruoka
 • 1 teema / workshop

Hinta kun workshop järjestetään yrityksen omissa tiloissa 640€ / 90 min workshop + 12,45€/hlö raaka-ainemaksu. Hintoihin lisätää 24% alv.  

Method Putkisto

Ryhtieroosio, mikä se on?
Se kuvaa huomaamatonta ryhdin rappoitumista. Sen oireet tunnistetaan selkäkipuina tai keskittymisen vaikeudesta.

Method Putkiston Kevyt-ohjelmalla saadaan stressi kuriin ja palautuminen käyntiin. MP Original ohjelmalla tuodaan ryhtiä, parempaa kehon hallintaa ja parempaa aivojen toimintaa.

Voidaan toteuttaa livenä tai zoom-ympäristössä. Ohjaustuntien kesto 30-90 min. Hinta kestosta, lajista, sijainnista ja toteutustavasta riippuen 230 – 2000 euroa + alv 10%.

Lue lajeista lisää Method Putkisto-sivulta.

Työhyvinvointikonsultaatio

Miten sulla menee?
Työturvallisuuskeskuksen kouluttama valmentaja kartoittaa henkilöstön työhyvinvoinnin, jaksamisen ja stressipisteet. Konsultaation aikana käydään läpi yksilön henkinen jaksaminen, ravinto, liikunta ja uni ja tehdään tarpeen mukainen toimintasuunnitelma työkyvyn parantamiseksi.

Voidaan toteuttaa livenä tai zoom-ympäristössä. Hinnat alkaen 97 euroa + alv 24% / henkilö. Kysy tarkempaa tarjousta sähköpostitse

Elämäntaparemontti-ryhmät

Onko yrityksessä tai yhteisössä tarvetta ryhtiliikeelle elintapojen suhteen?

Kokoa 5-15 henkilön ryhmä ja tehkää yhdessä muutos kohti parempia elämäntapoja. Valmennukseen kuuluu sopimuksen mukaan 6-19 kpl tapaamisia valmentajan kanssa vuoden aikana. Tapaamisissa käsitellään painonhallintaan, ravitsemukseen, liikuntaan, stressiin sekä uneen liittyviä tekijöitä käytännönläheisesti. Tavoitteena ei ole ainoastaan laihduttaminen, vaan kokonaisvaltainen muutos kohti parempaa hyvinvointia, jotta koko yrityksenne voisi paremmin!

Elämäntaparemontti-ryhmien hinnat sijainnista ja henkilömäärästä sekä tapaamisien määrästä riippuen 1350-3700 euroa + alv 24%. Kysy tarkempaa tarjousta sähköpostitse 

työhyvinvointi-paketit

TYHY-päivä

Tyhy-päivään voidaan rakentaa paketti joka sisältää esim 45 minuutin luennon ravitsemuksesta ja 1,5 tunnin Method Putkisto ohjauksen ryhmälle. Tai yhdistää luento, ruoka-workshop ja Method Putkisto tunti useamman tunnin kokonaisuudeksi.

Ravintolisät

Työnantajana voit tarjota henkilöstölle terveyttä ja hyvinvointia ylläpitäviä ravintolisiä. Helposti esim kahvihuoneessa saatavilla olevat monivitamiinit toimivat terveellisenä immuunipuolustusta tukevana tekijänä. Tai haluatko tarjota vielä enemmän? Silloin jokaiselle henkilöstön jäsenelle räätälöity ravintolisäpaketti on paras vaihtoehto.

Hinta alkaen 77,6€/kk +alv 14%

Terveyspaketit

Yksittäinen TYHY- tai TYKY-päivä ei välttämättä tuota suurta muutosta henkilöstön hyvinvoinnissa. Säännöllinen satsaus henkilöstön hyvinvointiin ylläpitää työkykyä ja vähentää sairaspoissaoloja.

Pakettiin voidaan yhdistää haluttu määrä työhyvinvointi-konsultaatioita, ravintoluentoja ja -workshoppeja, Method Putkisto-ohjausta ja hyvinvointia tukevia ravintolisiä. Kuukausimaksullisella paketilla yritys voi seurata ja tukea henkilöstön hyvinvointia

Paketin hinta riippuu tarpeesta ja palvelun laajuudesta. Hinnat alkaen 152 €/kk+alv 24. ylöspäin.
Tyypillisen pk yrityksen paketti on 500–2000 €/kk. Pyydä tarjous sähköpostilla.

Hyvinvoinnin Alkemia on virike-palvelutarjoaja.

Testimonialit

Sivut täydentyvät lähiaikoina

Tekijä

Sivut täydentyvät lähiaikoina

Tekijä

Pyydä tarjous yrityksellenne!