Tilaustunnit

Haluatteko 2 -6 hengen kaveriporukalla hieman erilaisen tapaamisen? Tai onko luvassa polttarit tai synttärit johin kaipaat erilaista ohjelmaa? Voit valita alla olevista vaihtoehdoista itselle sopivan kombinaation. Arkisin hinta 145€/tunti, viikonloppuisin 175€/tunti (viikonloppu = pe klo 18 - su ilta). Hinnat sisältävät alv.


Kerää valmis porukka kasaan ja valitse yksi tai useampi osa-alue teille sopivaksi paketiksi. Esim pikkujouluihin sopii hyvin paketti: 

30 min kasvojumppa + 60 min kehonhuolto + 30 min rentoutus (hinta lasketaan tällöin 2 tunnin mukaan. Matkakulut pks sisältyvät hintaan)


Pidän myös yrityksille ja yhteisöille tyhy- ja tykypäiviä ja nämä sopivat myös esim yhdistyksen kokouksen virkistystoimintaan. 

Lue lisää yritysten palveluista täältä.

testimonial2
Kasvojumppa
Kasvojen alueella on yli 60 lihasta joista osa on yliaktiivisia ja osa nukkuu.


Tämän tunnin aikana rentoutetaan niska-hartiaseutua sekä leuan lihaksistoa ja herätellään hermotuksen kautta nukkuvia ilmelihaksia.

healthy
Ruokaworkshop

Suunnittelen ruokalistan ja valmistamme yhdessä terveellisen aterian. Aterian aikana keskustelua terveellisistä ruokailuvalinnoista. 


Workshopin teema määrittyy tarpeen mukaan. Esim ketogeeninen, vegaaninen tai raakaruoka.


Hintaan lisätään raaka-ainekustannukset 12,50 - 50€/hlö menusta riippuen.

header-img
Kehonhuolto
Somaattisen harjoittelun menetelmillä toteutettu dynaaminen syvävenyttelyä ja/tai syväjumppaa sisältävä tunti jonka aikana parannetaan kehon liikkuvuutta ja tasapainotetaan mahdollisia puolieroja. 


Tunnin taso määrittyy osallistujien liikkuvuuden ja tarpeiden mukaan.

Tunnin teema voi olla hermoston tasapainotus, liikkuvuus, voima tai palautuminen.

Fermentoidut
Hyvinvoinnin Hetki - Kysy asiantuntijalta
Kuinka kesytetään iltapäivän sokerikooma, tai kuinka toteuttaa ketogeenistä ruokavaliota niin että se tukee elimistön hyvinvointia eikä rasita elimistöä.


Tämä on interaktiivinen keskusteluhetki enemmän kuin pelkkä luento.


Teemana voi olla esim ketogeeninen, vaihdevuodet, urheilijan ravitsemus jne.

classes07
Rentoutus
Stressitasot huipussa ja sekä keskittyminen että palautuminen kärsii. Samalla kärsii myös elämänlaatu ja suorituskyky.

Rentoutus vie osallistujat transsin kaltaiseen tilaan ja auttaa normalisoimaan hermoston toimintaa. 
classes01
Hypnoosi
Rentoutusterapiasta seuraava askel eteenpäin on hypnoosi. Jos teillä on yhteinen päämäärä ja tavoite jota kohti pyritte, esim painonhallinta, parempi keskittymiskyky, tavoitteena vaikka yhteinen maratooni tms voi yhteinen hypnoosi auttaa kaikkia saavuttamaan tavoitteen helpommin.