Palvelut

 

Se, minkä ikäinen olet, on oma asiasi.

Mutta se, minkä ikäiseltä näytät ja minkä ikäiseksi itsesi tunnet, se on meidän asiantuntemusalaamme.

– HoSW-tiimi-

Heart of Silver Wings-tiimi on kehittynyt vuosien mittaan, ensin kauneuden ja ajan kanssa myös hyvinvoinnin ympärille. Meistä HoSW-tiimin jäsenistä jokainen on löytänyt ikuisen nuoruuden lähteen, ja pyrimme tarjoamaan saman mahdollisuuden muillekin.

Sisäinen hyvinvointi heijastuu myös ulkoiseen kauneuteen/komeuteen. Suolistosi hyvinvointi näkyy suoraan ihosi kunnossa. Ravinteiden imeytyminen heijastuu jaksamisen ja energisyytesi lisäksi myös hiustesi kunnossa.

Tiimimme edustamat palvelut pitävät sisällään hyvinvoinnin, ravitsemuksen, ihonhoidon ja meikkauksen eri osa-alueita. Tiimimme jäsenet edustavat  näiden lisäksi jokainen omaa ammattialaansa. Joukossa on terveydenhuolto- ja liikunta-alan ammattilaisia, väri-ja tyylikonsultteja, meikkaajia, kampaajia, hierojia, osteopaatteja jne.

Jokainen tiimimme jäsen on osa asiantuntijaverkostoamme ja jaamme tietotaitoa monipuolisesti ja laaja-alaisesti, tarjoten jokaiselle mahdollisuuden kertoa yhteisen kiinnostuksen aiheemme ulkopuolisesta osaamisestaan muille tiimissä. Tutun henkilön kanssa on helppo rakentaa luottamus ja asiakassuhteita ja näin voimme auttaa toinen toistamme menestymään.

Jos olet kiinnostunut jostakin muusta palvelusta kuin yllä olevasta valikosta löytyvistä, jätä yhteystietosi alle, niin lähin tiimiläinen ottaa sinuun yhteyttä lähiaikoina.

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close