Palvelut

Se, minkä ikäinen olet, on oma asiasi.

Mutta se, minkä ikäiseltä näytät ja minkä ikäiseksi itsesi tunnet, se on meidän asiantuntemusalaamme.

– HoSW-tiimi-

Hyvinvoinnin Alkemia lähti liikkeelle aikanaan Heart of Silver Wings-tiiminä kauneuden parista. Ajan kanssa painopiste on kallistunut enemmän hyvinvoinnin ympärille. Meistä HoSW-tiimin jäsenistä jokainen on löytänyt ikuisen nuoruuden lähteen, ja pyrimme tarjoamaan saman mahdollisuuden muillekin.

Sisäinen hyvinvointi heijastuu myös ulkoiseen kauneuteen/komeuteen. Suolistosi hyvinvointi näkyy suoraan ihosi kunnossa. Ravinteiden imeytyminen heijastuu jaksamisen ja energisyytesi lisäksi myös hiustesi kunnossa. Se millaisessa ryhdissä kannat itseäsi, vaikuttaa hermostosi ja hormoniesi toimintaan ja ne puolestaan vaikuttavat siihen kuinka ruuansulatuksesi toimii. Kaikki vaikuttaa kaikkeen, kuten huomaat. Tästä syystä Hyvinvoinnin Alkemia ei keskity vain yhteen osa-alueeseen, vaan kokonaisuuteen: Kehoon, mieleen ja energiaan. Ja siihen kuinka oikea ravitsemus, liikunta, uni ja ihon hoito vaikuttavat kaikkeen. Ja tästä syystä käytettävissä on laaja yhteistyökumppaneiden verkosto josta löytyy osaajia lääkäristä osteopaattiin, meikkitaiteilijasta psykoterapeuttiin jne.

Jos olet kiinnostunut jostakin muusta palvelusta kuin yllä olevasta valikosta löytyvistä, jätä yhteystietosi alle, niin otan sinuun yhteyttä lähiaikoina ja etsitään sopiva ammattilainen avuksesi.