CR-kysely

Voit tässä pikakyselystä kartoittaa olisiko sinulle hyötyä CellRESET® hyvinvointiohjelman läpikäymisestä.

Tulokset

Sait 0-15 pistettä. Terveydentilasi on hyvällä mallilla, ja CellRESET® hyvinvointiohjelma voisi tuoda lisäarvoa mahdolliseen urheiluharrastukseen suorituskyvyn parantamisessa tai hyvinvoinnin biohakkeroinnin näkökannalta. Jos pyrit täydelliseen ja toivot ravintoneuvojan ottavan yhteyttä, voit lähettää lomakkeen. Olet hyvällä tiellä, jatka samaan malliin.

Sait 16-30 pistettä. Ihan kaikki ei ole parhaalla mahdollisella tolalla. Todennäköisesti vaadittavat korjaustoimenpiteet eivät vaatisi suuria ponnisteluita, mutta niitä ei kannata jättää silti huomioimatta, sillä terveysongelmat kehittyvät pikkuhiljaa ja mitä aikaisemmin korjausliikkeet tehdään sitä parempia tuloksia saadaan. Suosittelen lähettämään lomakkeen ja keskustelemaan ravintoneuvojan kanssa vaihtoehdoista.

Sait 31-45 pistettä. Elimistösi antaa jo selkeitä varoitusmerkkejä. CellRESET® hyvinvointiohjelma voisi olla juuri se mitä tarvitset näiden oireilujen korjaamiseen. Suosittelen lähettämään lomakkeen ja keskustelemaan ravintoneuvojan kanssa vaihtoehdoista.

Yli 46 pistettä. Elimistösi antamien merkkien perusteella tilanteesi vaatii välitöntä muutosta elintapoihin. Suosittelen lähettämään lomakkeen ja keskustelemaan ravintoneuvojan kanssa vaihtoehdoista. Tarvittaessa ravintoneuvoja ohjaa konsultoimaan myös lääkärin kanssa jos oireilut vaikuttavat sitä vaativan. Älä ole huolissasi, saat kyllä apua elämäntaparemonttiisi.