CellRESET

Tutustuin CellRESET® ohjelmaan 2013 käyden itse silloin ohjelman läpi ja kouluttautuen alkuvuodesta 2014 CellRESET® Pro valmentajaksi. Tuon jälkeen valmennuksessani suoraan tai välillisesti on ollut useita satoja ihmisiä ja valmennustiimini avulla ihmiset ovat hukanneet tuhansia kiloja ylipainoa kehostaan samalla kun kehon toiminnot ovat tasapainottuneet ja hyvinvointi on lisääntynyt.

Mikä on CellRESET?

CellRESET® on nelivaiheinen hyvinvointiohjelma joka auttaa ”nollaamaan” elimistön virheasetukset, vähentää elimistön hiljaista tulehdusta ja poistaa kehon säästöliekkitilasta*. Ohjelma on loistava ponnahduslauta silloin kun haluat helposti ja nopeasti päästä irti pahoista ruokailutavoista ja muuttaa elämäntapoja.

CellRESET® on valmis ohjelma jota noudattamalla tuhannet ihmiset ympäri maailman ovat parantaneet hyvinvointinsa tilaa ja tasapainottaneet kehon toimintoja. Jos haluat mielummin henkilökohtaisesti sinulle räätälöidyn ohjelman, suosittelen tutustumaan Hyvinvoinnin alkemia-elämäntapaohjelmaan.

Ohjelmalla on 5 tavoitetta:

  1. Aineenvaihdunnan tasapainotus
  2. Hormonitoiminnan tasapainotus
  3. Insuliiniresistenssin tilan korjaus
  4. Metabolisen oireyhtymän ehkäisy ja korjaus
  5. Solujen uudistuminen elinvoimaisempana

Ohjelman vaiheet:

  1. vaihe – Sisäänajo
  2. vaihe – 28 päivän puhdistusjakso
  3. vaihe – Ruokavalion optimointi
  4. vaihe – Lifestyle, uusi elämäntapasi

1. vaihe – Sisäänajo

Elämänmuutosta ei kannata tehdä kylmiltään. Kuta pahemmin keho on tukossa, sitä hellävaraisemmin sisäänajovaihe tehdään, jotta vältetään voimakkaat puhdistusreaktiot. Sisäänajovaiheen kesto vaihtelee yksilöstä riippuen noin 14 vuorokaudesta useaan kuukauteen. Jos suolesi toimii normaalisti päivittäin, etkä omaa ruuansulatuselimistön oireiluja, riittää todennäköisesti parin viikon sisäänajovaihe. Tänä aikana elimistö saa totuttautua ohjelman aikana käytettäviin lisäravinteisiin ja elimistön energiavarastoja tankataan pikkuhiljaa jotta mahdollistetaan kaikkien viiden tavoitteen toteutuminen.

2. vaihe – 28 päivän puhdistus-jakso

CellRESET tehdään noudattaen tiukkaa, mutta helppoa ohjeistusta. Tiukan ohjelman pituus on 28 päivää. Tämän jakson aikana elimistö toimii hieman samaan tapaan kuin paaston aikana, eli kehon omat  korjausmekanismit aktivoituvat. Elimistö siirtyy tilasta jossa ensisijainen energianlähde on glukoosi tilaan jossa se ensisijaisesti purkaa kehoon kertyneitä kuona-aine varastoja, varastorasvoja ja jämäproteiineja käyttäen näistä syntyviä ketoaineita polttoaineena.

28 päivän aikana syöt 4-5 ateriaa oikeaa ruokaa. Ateriat jotka olet itse valmistanut puhtaista raaka-aineista. 28 päivän aikana ei käytetä mitään ateriakorvikkeita, pussikeittoja tai valmisaterioita. Opit samalla valmistamaan maistuvia aterioita helposti ja nopeasti. Ateriat ovat ensimmäisellä viikolla proteiini ja rasvapainotteisia (hormonitoiminta ja solutason aineenvaihdunta käynnistyy), ja toisesta viikosta eteenpäin mukaan lisätään monipuolisesti kasvikunnan tuottamia raaka-aineita.

28 päivän aikana vältät 100%:sti lisättyä suolaa, sokeria, makeutusaineita, viljatuotteita, alkoholia ja aromivahventeita. Kahvi, maitotuotteet ja punainen liha ovat 28 päivän ajan rajoitetussa käytössä. Tulet huomaamaan, että parin ensimmäisen päivän jälkeen et edes huomaa kaipaavasi kiellettyjä ruoka-aineita, sillä on niin paljon herkullisia vaihtoehtoja tarjolla, että miksi jäädä kaipaamaan paria kiellettyä ainetta. Verkkoyhteisöstä saat käyttöösi lukemattomia ideoita kuinka voit valmistaa herkullisia ohjelman mukaisia aterioita. Muiden valmennusta läpikäyvien vertaistuki on myös hyvä tsemppari, jos esimerkiksi kotiväki ei ole mukanasi muutoksessa.

28 päivän jälkeen olo on kevyempi, virkeämpi ja uudistunut. Elimistöön varastoituneiden myrkkyjen (esim kehon omien hormonien poistumattomat jäänteet) ja kuonan poistuminen kehosta tehostaa solutason aineenvaihduntaa ja saa kehon korjausmekanismit toimimaan paremmin.

3. vaihe – Ruokavalion optimointi

Tämä vaihe on ehdottomasti koko ohjelman tärkein vaihe. 28 päivän aikana oli tarkkaan rajattu mitä ruoka-aineita sait sen aikana syödä, kun nyt sitten ruokavalioon tuodaan niitä aiemmin kiellettyjä raaka-aineita ja kuulostellaan samalla kuinka keho näihin reagoi. Halutessasi voit otattaa ennen ohjelman alkua, tai viimeistään ennen optimoinnin aloitusta Alcat-yliherkkyystestin, jolloin saat suoraan testin tuloksista tiedon mitkä ruoka-aineet ylläpitävät tulehdusta kehossasi ja kuinka kauan niitä kannattaa välttää, jolloin optimointi on todella helppo toteuttaa.

Optimoinnin aikana tuetaan edelleen solujen ravinnon saantia ravintolisien avulla, jotta koko solujen uudistumiskierroksen syntyvät solut saavat parhaan mahdollisen lähtökohdan jakautumiselleen. Optimointijakso kestää minimissään 90 päivää.

4. vaihe – Lifestyle, uusi elämäntapasi

Jos ohjelma on tehty ensisijaisesti terveydellisillä näkökannoilla jatkuu optimoinnin jälkeen lifestyle, eli noudatat löydettyä ruokavaliota ja energiatasojasi ylläpitävää ruokailurytmiä päivittäisessä arjessa. Elämäntapa, lifestyle, antaa anteeksi satunnaisen poikkeaman tasapainoisen ja hyvinvoivan terveyden polulta. Mutta monet toteavat tähän vaiheeseen päästyään, että olo on niin hyvä, eikä sitä prosessoitua höttöä jota ehkä ennen ohjelman aloitusta piti herkkuna, enää kaipaakaan. Monet jotka ovat ohjelman avulla päässeet esim eroon sokerikoukusta ovat todenneet ettei tee mieli sokeria, tai sitä syödessä tulee vain paha olo, joten keho kertoo itse ettei se halua uudelleen myrkyttyä.

Jos eteen tulee tilanne jossa olosuhteiden vuoksi syöt huonosti tai juhlit epäterveellisellä ruokavaliolla, voit aina helposti korjata notkahduksen noudattaen pari päivää 28 päivän ohjelman ruokavaliota. Uusi ohjelmointi on ohjelman aikana asettunut soluihisi, joten ne palautuvat nopeasti taas oikeaan suuntaan. Muista kuitenkin että jos palaat ohjelman jälkeen entisiin ruokailutottumuksiin ja tapoihin, palautuu kehosi myös entiseen, ohjelmaa edeltäneeseen tilaansa.

Mikäli ohjelman läpikäymisen syynä on ensisijaisesti painon pudotus, eikä 28 pv + 90 pv optimointi ole saavuttanut vielä haluttua kehon koostumusta, voit toistaa peräkkäin useamman syklin 28+90. Keskustele ensimmäisen kierroksen jälkeen valmentajasi kanssa seuraavan kierroksen tavoitteista ja mahdollisista henkilökohtaisesti räätälöidyistä muutoksista ruokavaliossa, liikunnassa tai lisäravinteissa.

Mitä saat CellRESET® hyvinvointiohjelmassa?

Ohjelmassa saat loppu elämäksesi:

• työkalut pysyvään hyvinvointiin – lisää energiaa, helpompi painonhallinta
• vähemmän tai ei enää lainkaan makeanhimoa
• parempi uni
• parempi suorituskyky
• vähemmän kipuja
• vähemmän vatsavaivoja.

Ohjelmaan sisältyy myös:

• ravintoneuvojan alkukartoitus konsultaation ja oirepistekartoituksen osalta.
• täydellsen ruoka-ohjelman ja viikoittaiset suunnitelmat
• valmentajan viikottainen henkilökohtainen Skype- tai puhelinneuvonta
• jatkuva henkilökohtainen tuki sähköpostin/facebookin kautta (vastaukset klo 8-20 välillä)
• 24/7 vertaistuki muiden ohjelmaa tekevien kanssa.

Mitä CellRESET® ohjelma maksaa?

Sitoudut ohjelmaan lähtiessäsi minimissään 4 kuukauden jaksoon.
Ensimmäinen erä maksetaan ennen alkukartoitusta ja se sisältää alkukartoituksen hinnan ja ensimmäisen vaiheen (30 vrk) ravintolisät. Ensimmäisen erän hinta on alkaen 265€.

Toinen erä maksetaan kun olet valmis aloittamaan toisen vaiheen (28 päivän osuus). Hinta sisältää toisen vaiheen ravintolisät, sekä kaiken yllä mainitun ohjelmaan sisältyvän. Sen hinta on alkaen 255€.

Kolmas erä maksetaan ennen siirtymistä optimointivaiheelle, 30 pv päästä toisen erän maksusta. Sen hinta on alkaen 155€. Hinta sisältää perus ravintolisät ja optimoinnin ohjelman. Mahdolliset yliherkkyystestit laskutetaan erikseen.
Neljäs erä maksetaan 30 pv päästä kolmannesta erästä ja sen hinta on alkaen 155€, sisältäen ohjauksen ja perus ravintolisät.
Mikäli haluat lifestyle-vaiheessa jatkaa ravintolisien käyttöä, määräytyy veloitus henkilökohtaisen tarpeen mukaan. Lifestyle vaiheessa ravintolisät eivät ole pakolliset, mutta käyttöä suositellaan jotta saat varmistettua riittävän ravinteiden saannin.

Extra etu: Haluatko kerätä 5-10 hengen työ- tai kaveriporukan käymään ohjelmaa kanssasi läpi. Tällöin saat suosittelijana oman valmennuksesi edullisemmin.

Tyytyväisyystakuu

CellRESET® hyvinvointiohjelmalla ja kaikilla ohjelmassa käytetyillä ravintolisillä on 30 päivän 100% rahat takaisin -tyytyväisyystakuu. 

Tee tästä CellRESET® pikatesti ja katso sopisiko ohjelma sinulle

 

*Säästöliekki on tila, jossa aineenvaihdunta on hidastunut ja lihasmassaa menetetty. Väsymys nostaa kynnystä lähteä liikkumaan, paino nousee, mieli on maassa eikä seksikään suju. Tila on noidankehä, joka suurentaa elintapasairauksien riskiä ja heikentää elämänlaatua.

CellRESET® hyvinvointiohjelman läpikäyneitä onnistumistarinoita on jo kaikkiaan satoja tuhansia. Tässä muutama heistä.