Puhti – terveystarkastus

Miksi Puhti?

Ravintoneuvonnan ja -terapian lähtökohtana on pyrkimys elimistön tasapainotilaan. Yksi konkreettinen keino tämän tasapainon seurantaan on verikokeista tehtävä terveystarkastus, joka kertoo arvot. Heart of Silver Wings tekee yhteistyötä Puhti terveystarkastuksen ja SynLab laboratorioiden kanssa.
  • Testipaketteihin on valittu tärkeimmät verikokeet, jotka vaikuttavat hyvinvointiin ja jaksamiseen.
  • Selkeä ja edullinen hinnoittelu. Hintoihin ei lisätä näytteenottomaksuja.
  • Et tarvitse lääkärin lähetettä päästäksesi testiin.
  • Testit voi ottaa 27 eri paikkakunnalla.
  • Tulokset nopeimmillaan jo seuraavana päivänä.
  • Tulokset saa myös pdf-tulosteena, eli saat toimitettua tulokset helposti myös ravintoneuvojallesi.
  • Selkeät raportit. Ei pelkkiä lyhenteitä ja numeroita vaan visuaaliset ja helppo lukuiset tulokset.
  • Raportista näet myös mitä eri mittarit tarkoittavat ja mihin ne voivat vaikuttaa.
  • Mahdollisuus ottaa testit säännöllisesti, jolloin voi helposti seurata yhdellä graafilla tulosten kehittymistä. Näin myös huomaa jos arvot lähtevät poikkeamaan normaalista ja voi selvittää syyn jo ennen kuin oireita välttämättä tulee.

Neuvottele ensin ravintoneuvojasi kanssa siitä, mikä testipaketti vastaa parhaiten tarpeitasi. Tilanteen niin vaatiessa räätälöimme sopivan kokonaisuuden yhdessä laboratorion kanssa. HoSW:n asiakkaana saat Puhti-testeistä -5% alennuksen käyttämällä kassalla koodia hosw_puhti.

Esimerkkejä testeistä:

Puhti terveystarkastus 92€ (-5% alennus: hosw_puhti)

Sisältää 31 eri mittaria, jotka antavat kattavan käsityksen siitä, miten elimistösi voi. Mukana on mm. täydellinen verenkuva, kolesteroli, D-vitamiini, kilpirauhanen, ferritiini sekä maksan ja munuaisten toiminta.

Gastropanel- mahalaukun terveystesti 109€ (-5% alennus: hosw_puhti)

GastroPanel on neljän testin kokonaisuus ylävatsavaivojen tutkimiseen. Kertoo esimerkiksi vatsan happotasapainosta ja sisältää myös helikobakteeri-infektion tarkistuksen. Paketti on tarkoitettu esimerkiksi henkilöille, joilla esiintyy närästystä tai muita vatsavaivoja.

Vatsavaivojen testipaketti 196€ (-5% alennus: hosw_puhti)

Paketti on tarkoitettu närästyksestä tai kroonisista vatsavaivoista kärsiville (ripulia, ilmavaivoja, vatsakipua ja ruoansulatushäiriöitä) sekä niille, jotka kokevat epämukavuuden tunnetta maito- tai viljatuotteiden nauttimisen jälkeen.

Testien avulla saadaan tietää onko kyse laktoosi-intoleranssista tai keliakiasta vai onko kyse jostakin muusta ruoansulatuselimistön sairaudesta kuten ärtyneen suolen oireyhtymä tai Crohnin tauti. Pakettiin kuuluvan Gastropanel-testin verikokeiden avulla voidaan myös arvioida vatsan limakalvon tilaa, vatsan happoisuutta ja havaita mahdollinen Helicobacter pylori -bakteeritartunta elimistössä.

Liikkujan terveystarkastus (nainen) (mies)136€ (-5% alennus: hosw_puhti)

Liikkujille suunnattu paketti sisältää Puhti-terveystarkastuksen lisäksi liikkujille tärkeitä mittareita. Mukana on esimerkiksi suoritus- ja palautumiskyvyn kannalta tärkeitä testejä kuten raudan ja D-vitamiinin pitoisuudet ja lisäksi B-vitamiineista B12 ja folaatti sekä nestetasapainoon liittyvä kalium. Miehillä mukana testosteronin mittaus

Kilpirauhasen laaja tutkimuspaketti 59€ (normaali hinta 78,90) (-5% lisäalennus: hosw_puhti)
Laaja tutkimuspaketti sisältää neljä testiä, joiden avulla saadaan kattava kuva kilpirauhasen toiminnasta ja säätelystä. Testaa myös kilpirauhas vasta-aineet (S -TSH, S -T4-V, S -TPOAb ja S -T3-V).
Voit ottaa näitä testejä myös ilman ravintoneuvonta-konsultaatiota. Mikäli testeissä ilmenee jotain johon toivot konsultaatioa apua, voit varata pelkän testin tulosten läpikäynnin holvi-verkkokaupasta.