Elokuun alussa starttaa seuraava CellRESET®-ryhmävalmennus

Vaikka lomakausi on vielä parhaassa mahdollisessa vauhdissa, on monen ajatukset jo siirtyneet syksyyn, töihin paluuseen ja takaisin ruotuun pääsemiseen. Monella kesäloman aikana voi olla ”korkki auki” eli loman kunniaksi tulee tissuteltua enemmän tai vähemmän runsaasti alkoholia, ja töihin paluun koittaessa huomaa että kummasti on vaatteet kesän aikana kaapissa kutistuneet (kun kroppa on hiukan pöhöttynyt). Mukaan mahtuu niitäkin joilla vararavintoa on kertynyt jo joulusta asti (ties minkä vuoden joulusta), mutta myös niitä joille kesä on mennyt eläen pelkällä salaatilla, marjoilla ja hedelmillä, ja arjen koittaessa huomaa sen ettei energiatasot ole ihan parhaimmillaan kun pitäisi taas kyetä jonkinmoisiin aktiviteetteihin kesäisen rennon oleilun sijaan.

Syksyn tehostartti terveeseen elämään

CellRESET®, solujen nollaus, ei ole mikään pikadietti jolla häivytetään muutama ylimääräinen kesän aikana kroppaan kertynyt nestekilo, vaan kyseessä on minimissään 125 vuorokauden elämäntaparemontti. Vaikka nyt ensimmäisenä mainitsinkin kesähötöistä eroon pääsemisen, on ohjelman painopiste enemmän terveydessä kuin painonhallinnassa. Se painon putoaminen tulee tässä vähän niinkuin sivutuotteena. Oleellisempia asioita joita ohjelman aikana tapahtuu ovat mm

  • insuliiniresistenssin tilan poistuminen
  • metabolisen oireyhtymän helpottaminen
  • hormonitoiminnan tasapainottuminen
  • unen laadun paraneminen
  • energisyyden lisääntyminen
  • elimistön hiljaisen tulehduksen talttuminen

Käytännössä edut ovat samaa luokkaa kuin perinteisellä nestepaastolla, sillä erotuksella, että ohjelman aikana syödään oikeaa ruokaa, eikä pelkkiä mehuja. Eli ohjelma soveltuu myös osaksi arkea. Toki jos on mahdollisuuksia ja haluaa tehdä tästä samalla myös meditatiivisen puhdistautumisen, on ohjelman toinen vaihe (tai varsinkin sen alku) hyvä toteuttaa omassa rauhassa, irti arjen oravanpyörästä.

CellRESET®:in kulku

Ohjelma on nelivaiheinen. Ensimmäinen vaihe on ns laskeutuminen, eli ohjelmaan kuuluvat lisäravinteet otetaan käyttöön ja vähennetään höttöhiilareiden ja muiden haitallisten ainesten määrää ruokavaliossa. Totutetaan myös elimistö siihen että päivän mittaan juodaan vähintään se pari litraa puhdasta vettä. Eli idea ei ole se että edellisenä päivänä vedetään hillitön mättöbuffet-ruokailu ja alkoholia kaksin käsin ja seuraavana päivänä aloitettaisiin uusi elämä pystymetsästä. Sillä meiningillä ei saa kuin kropan kipeäksi.

Toinen vaihe on 28 päivän tiukka ruokavalio. Tämä vaihe aloitetaan vasta kun laskeutumisvaihetta on edetty vähintään 14 vuorokautta ja todettu että vatsa toimii päivittäin ja päästy irti pahimmasta hiilarikoukusta. Tiukka ruokavalio tarkoittaa sitä että varsinkin ensimmäisen viikon aikana ruokavalio on hyvin rajoitettua sen suhteen mitä raaka-aineita saa syödä. Ohjelmaan kuuluu kuitenkin 4-5 ateriaa päivässä, joten nälässä ei tarvitse olla. Ensimmäinen viikko käynnistää elimistön hormonitoimintaa, ei siis pelkästään sukupuolihormonien osalta, vaan kaikkien reilun parin sadan elimistössä vaikuttavan eri hormonin osalta. Kaikki eivät reagoi samalla hetkellä, osan kohdalla riippuu siitä onko elimistössä varastossa kyseisen hormonin tuotantoon tarvittavia ravintoaineita (vitamiinit, kivennäis- ja hivenaineet, rasvahapot, entsyymit ja muut hormonit). Eli kyse on vähän kuin vanhan höyry-veturin käynnistämisestä. Alkuun pistetään pökköä pesään, ja sitten kun järjestelmään on saatu luotua riittävä paine (eli varanto rakennusaineita) sen jälkeen pyörät lähtevät hitaasti pyörimään (eli hormonituotanto käynnistyy). Ja kun koneisto saadaan liikkeelle, kasvaa vauhti pikku hiljaa (eli aineenvaihdunta tehostuu ja seuraavat hormonit saadaan tuotantoon), ja sitten kun on saatu masina kunnolla liikkeelle, riittää että syötetään pesään säännöllisesti polttoainetta ja erikoisemmatkin toiminnot onnistuu, kuten vaikka pillin vislaukset (eli keho pääsee vaiheeseen jossa se pyrkii tasapainottamaan itseään ja korjaamaan vaurioita). Tämä 28 päivän tiukka ruokavalio on se vaihe jossa höyry-veturi saadaan liikkeelle. Se ei siis saa vielä kroppaa täyteen vauhtiin, vaan se on se joka laittaa pyörät pyörimään.

Kolmas vaihe on optimointi joka kestää minimissään 90 päivää. Tämä on se vaihe jossa veturi saavuttaa yleensä sen ajonopeuden, eli pyörät pyörivät vihdoin kunnolla. Sanon yleensä, sillä me ihmiset olemme yksilöitä ja kehomme tarpeet ovat erilaisia. Jos kyseessä on henkilö jonka elimistö on vuosikausia pumpattu täyteen lääkkeitä, tai joka on vuosikausia kerännyt vararavintoa kroppaan ja kenen aineenvaihdunta on täysin seis. Ei välttämättä ensimmäinen 125 vuorokauden kierros riitä saamaan aineenvaihduntaa toimimaan solutasolla täydellä teholla. Mutta se ei tarkoita sitä etteikö ohjelma olisi hyväksi ja veisi elämänmuutosta eteenpäin oikeaan suuntaan. Tämä 90 päivän vaihe on kaikkein tärkein osuus ohjelmassa. Jos elimistössä on aikaisemmin ollut hiljaista tulehdusta, on tämä se vaihe jossa selvitellään mikä on pitänyt sitä tulehdusta yllä. Tämän vaiheen aikana rakentuu myös se omalle keholle sopivin ruokailurytmi, kaikilla kun se ei ole 4-5 ateriaa päivässä, jollakin se on 2-3 ateriaa, joillakin vain yksi ateria ja joillakin kroppa toimii parhaiten oikein kun tunnin – kahden välein napostellaan jotain.

Neljäs vaihe on elämäntapa, lifestyle. Eli valmennuksen aikana saadut opit ja oman kehon kuuntelu jatkuu elämäntapana. Jos kyseessä on se ihminen jolla elimistö oli täysin jumissa, on mahdollista ennen lifestyle-vaiheeseen siirtymistä ottaa uusi kierros 28+90, jolloin kehoa aktivoidaan enemmän. Tästä mahdollisuudesta kannattaa sitten neuvotella valmentajasi kanssa, jotta keho saa parhaan mahdollisen tuen eikä uusintakierroksesta muodostu kehon stressitekijä.

Sopisiko CellRESET® minulle?

Kaikki perusterveet voivat ohjelman suorittaa, samoin metaboliset sairaudet eivät ole este ohjelmalle. Muiden sairauksien / oireiden osalta valmentaja konsultoi mahdollisesta lisävalvonnan tarpeesta yhteistyössä lääkärisi kanssa. Syövän aktiivinen hoito on automaattisesti ohjelman estävä tekijä. Muiden sairauksien osalta lääkäri määrittää mahdollisen esteen ohjelman aloittamiselle.

Voit testata olisiko ohjelmasta sinulle hyötyä tekemällä CR-kyselyn jos saat pisteiksi suosituksen lähteä mukaan ohjelmaan, voit lukea asiasta vielä lisää CellRESET-sivulta ja lähettäessäsi kyselyn, saat sähköpostiisi vielä 31.7.2019 asti voimassa olevan tarjouksen ohjelman valmennuksesta (ensimmäisen osan hinnasta). Joten kannattaa toimia nopeasti jos haluat hyödyntää edun.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.